Hey og velkommen til DIP’s alliance side. Vi er en alliance der går efter at komme så højt op på highscoren som muligt og hjælpe hinanden hele vejen igennem. Vi er en alliance der fokuserer på handel og diplomati, men vi er ikke bange for at gå i krig.

Tilmeldingsvilkår

In order to proceed, you must agree to the following:

Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du accepterer også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning eller god skik. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unikke IP adresse logges i alle indlæg der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du accepterer også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg hvor og hvornår som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Ved at klikke på nedenstående tilmeldingslink accepterer du at være indforstået med disse forhold og vilkår.
Ved oprettelse af en konto på dette forum, accepterer du, at ledelsen i DIP og DIPW sender dig beskeder over ikariams beskedsystem når du ikke har været på forummet i en uge. Er du fraværende i to uger forbeholder DIP og DIPW's ledelse retten til at sende dig en mail om ugen, der gør dig opmærksom på, at du ikke er aktiv på forummet. Ledelsen i DIP og DIPW forbeholder sig den fulde ret til at ændre i vilkårende uden varsel. Dog forpligter ledelsen i DIP og DIPW sig til at informere medlemmerne om ændringen så snart de træder i kraft. Informationen kan ske gennem ikariams beskedsystem, som et opslag på forummet, via forummets beskedsystem eller som email. DIP og DIPW forpligter sig til ikke at videregive din mailadresse(med mindre dette er lovpligtigt i en situation), eller bruge den til andre formål.


Lige nu er det Ons dec 12, 2018 3:31 am